Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri, că nu este de acord cu declaraţa lui Dacian Cioloş referitoare la PNRR-ul Ungariei, iar Dacian Cioloş nu reprezintă Guvernul, coaliţia sau România. ”Cred că a făcut una dintre greşelile cele mai mari ce pot fi făcute în politică”, a afirmat Kelemen Hunor, precizând că nicio factură în politică nu rămâne neplătită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a fost întrebat, miercuri, despre eclaraţia lui dacian Cioloş în legătură cu PNRR-ul Ungariei şi  afirmat: ”Niciodată nu am discutat în coaliţie. Nu este poziţia coaliţiei, nu este poziţia Guvernului, este poziţia lui Dacian Cioloş. El nu reprezintă coaliţia, nu reprezintă România, el reprezintă acolo un grup parlamentar al cărui şef este în acest moment”.

Liderul UDMR a precizat că nu este de acord cu demersul lui Dacian Cioliş.

”Nu sunt de acord cu acest demers al lui Dacian Cioloş şi cred că a făcut una dintre greşelile cele mai mari ce pot fi făcute în politică. Şi, ştiţi cum e, nicio factură în politică nu rămâne neplătită. (...) A făcut o greşeală uriaşă. Nu sunt de acord, nu trebuie să intervină niciun europarlamentar într-o astfel de relaţie şi Comisia a făcut precizările necesare. S-a grăbit domnul Cioloş, a vrut să fie rău, n-a reuşit", a mai declarat liderul UDMR.

Comisia Europeană suspendă aprobarea planului de redresare al lui Viktor Orban, anunţă într-un mesaj pe Twitter europarlamentarul Dacian Cioloş, precizând că acest fapt nu înseamnă ”pedepsirea” Ungariei. Vicepreşedintele Comisiei Europene, Vera Jourova, a declarat miercuri, în Parlamentul European, că nu s-a decis suspendarea aprobării planului de redresare al Ungariei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.