Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, vineri, referindu-se la criza din coaliţie, că ”nu e bine să iei poziţia de ninja pe Facebook, că nu te ajută la nimic”. Liderul UDMR crede că nu e bine niciodată să nu laşi spaţiu de manevră în discuţii, iar moţiunea de cenzură pe care a anunţat-o USR PLUS cu AUR este ”o chestiune greşită”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu e bine să iei poziţia de ninja pe Facebook, că nu te ajută la nimic”, a afirmat, vineri, Kelemen Hunor, referindu-se la criza din coaliţie.  

Liderul UDMR face apel la partenerii de coaliţie să se oprească din declaraţiile războinice.  

”Ar trebui să se oprească partenerii noştri, toate părţile, din a face declaraţii războinice, că e in c în ce mai greu. Mai există un sfat, dar nu-mi permit să dau sfaturi. Niciodată nu e bine să împingi pe adversarul tău, pe partenerul tău  - indiferent despre cine vorbim - şi să nu laşi niciun spaţiu de manevră”, a mai afirmat Kelemen Hunor.  

”În chestiunile de moţiune, de nemoţiune, de discutat cu AUR, de discutat cu nu ştiu cine discută USR-iştii nu cred că este prea mult de comentat. Este o chestiune greşită”, a adăugat preşedintele UDMR.  

Coaliţia se reuneşte, vineri, de la ora 18.00, î încercarea de a rezolva criza generată de demiterea ministrului Justiţiei.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.