Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a votat, duminică, la sediul Primăriei Cârţa din judeţul Harghita, atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că recomandă oamenilor să meargă şi să voteze.

„Am votat pentru o Uniune Europeană puternică, în care vocea comunităţii maghiare se va auzi, avem nevoie de o reprezentare puternică. Am votat pentru o prezenţă solidă în Parlamentul European. La fel, am votat şi la referendum şi recomand tuturor cetăţenilor cu drept de vot să meargă la urne şi să voteze, fiindcă astăzi este ziua în care nu putem fi nici obosiţi, nici dezamăgiţi, trebuie să fim prezenţi la vot. Recomand fiecăruia să meargă şi să voteze la europarlamentare", a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a votat după ora 10.00, la secţia de votare amenajată în sediul Primăriei comunei Cârţa din judeţul Harghita.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.