Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a negat categoric că va mai candida la funcţia de preşedinte al României. El a precizat că de fiecare dată a ştiut exact care sunt şansele sale, iar acum este momentul ca ”altcineva” să candideze din partea UDMR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a afirmat, sâmbătă, în cadrul emisiunii Insider politic de la Prima TV că a candidat de trei ori la alegerile prezidenţiale şi a anunţat că nu va mai candida.

”Nu. Am candidat de vreo trei ori. Ştiu cu ce se mănâncă, ştiam de fiecare dată care sunt şansele mele în România la alegerile prezidenţiale”, a declarat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a precizat că altcineva va candida pentru această funcţie, din partea formaţiunii sale politice, dar că acea persoană nu a fost desemnată deocamdată.

”Trebuie să vină altcineva. Nu ştiu cine, asta vom decide la momentul oportul. E mult prea departe. Eu ştiu un singur lucru, că pe mine nu mă interesează”, a mai subliniat Kelemen Hunor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.