Jurnalista RAI UNO Lucia Goracci a vorbit presei din Italia despre scandalul cu soţii Şoşoacă şi a afirmat că soţul senatoarei a agresat-o chiar de faţă cu poliţiştii. Jurnalista crede că Diana Şoşoacă şi-a dat seama că în interviu nu va putea să-şi ţină discursul anti-vaccinist fără oprelişti şi asta a determinat comportamentul ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Comportamentul senatoarei a fost determinat probabil de faptul că şi-a dat seama că nu ar fi trebuit să se aştepte că va putea să-şi ţină, fără oprelişti, discursul ei. Când am încercat să-i spun că trebuie să rămânem riguros la fapte, dânsa a improvizat, pentru a-şi continua spectacolul propagandistic. Ne-a închis în birou şi a chemat poliţia, aducându-ne acuzaţii neverosimile pentru că noi n-aveam cum să facem aşa ceva”, a declarat Lucia Goracci la RAI UNO, potrivit imaginilor transmise, marţi seară, de Antena 3.  

Jurnalista a povestit că ea şi colegii săi au fost ameninţaţi şi li s-au adus tot felul de acuzaţii.  

"Atunci când mă invită să plec, se repede, se aşază în faţa uşii. Se ridică şi bărbaţii care erau prezenţi, printre care şi soţul ei. Încep să ne ameninţe şi ea sună la 112 şi spune că sunt nişte persoane care se dau drept jurnalişti şi ameninţă şi încearcă să fure ceva", a mai afirmat Lucia Goracci. 

Jurnalista afirmă că soţul Dianei Şoşoacă a agresat-o chiar cu poliţiştii de faţă.  

”A mai avut loc un alt episod, acest domn, sub ochii poliţiştilor a sărit să lovească, soţul senatoarei, chiar cu poliţiştii de faţă m-a agresat sub nasul poliţiştilor şi chiar pe unul dintre ei", a mai spus Lucia Goracci. 

Jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână. 

Soţul Dianei Şoşoacă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile în urma incidentului.  

Italia a cerut ambasadorului României la Roma informaţii referitoare la măsurile adoptate, în urma incidentului, iar diplomatul român a transmis că „a fost demarată o anchetă de către organele de cercetare penală române, urmând ca aceasta să stabilească detaliile incidentului şi să determine, dacă este cazul, adoptarea de măsuri, conform legii”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.