Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a declarat, miercuri, că a primit-o cu bucurie pe Vioreica Dăncilă, pentru care ”Europa nu are secrete” după ce a fost europarlamentar, dar că este al cincilea premier al României pe care-l primeştre de la începutul mandatului său şi speră că ”acest ciclu se va opri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este cel de-al cincilea prim-ministru pe care-l primesc de la începutul mandatului meu şi să sperăm că acest ciclu se va opri şi că doamna prim-ministru va rămâne mai mult în funcţie pentru că, cumva, nu mai ştiu unde pleacă toată lumea cu care mă întâlnesc ca prim-ministru”, a declarat Jean Claude Junker, miercuri, în debutul declaraţiei sale de presă de la finalul întreveredii cu premierul Viorica Dăncilă.

Acesta a spus că s-a bucurat să o primească pe Viorica Dăncilă pentru care ”Europa nu are secrete” după ce a fost mai mulţi ani europarlamentar.

Premierul Dăncilă s-a aflat marţi şi miercuri la Bruxelles, în prima vizită externă în calitate de şef al Guvernului de la Bucureşti.

Ea s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu preşedintele Parlamentul European, Antonio Tajani, iar miercuri a avut o întrevedere cu preşedintele Comisie Europene, Jean Claude Juncker.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.