Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a transmis fostului premier Dacian Cioloş un mesaj de felicitare pentru “munca excelentă” pe care Guvernul său a făcut-o în ultimul an, timp în care a asigurat “o perioadă fără precedent "de guvernare transparentă, deschisă şi responsabilă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Permiteţi-mi să vă felicit pentru munca excelentă pe care Guvernul dumneavoastră a făcut-o în utimul an. Aţi asigurat o perioadă fără precedent de guvernare transparentă, deschisă şi responsabilă din istoria recentă a României. Aşteptăm cu nerăbdare ca viitorul Guvern să continue câteva dintre iniţiativele emblematice pe care le-aţi lansat, precum România Competitivă, pachetul anti-sărăcie şi reforma administraţiei publice”, i-a transmis preşedintele Comisiei Europene lui Dacian Cioloş, potrivit unei scrisori obţinute de News.ro.

Jean-Claude Juncker a dat asigurări că instituţia pe care o conduce rămâne “un partener constant şi de încredere al României în aceste întreprinderi, fie prin sprijin financiar, expertiză tehnică sau prezenţa pe teren”.

În încheiere, preşedintele CE i-a urat lui Dacian Cioloş toate cele bune în eforturile sale viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.