Secretarul general al NATO afirmă, marţi seară, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al Alianţei şi va continua să sprijine Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat, marţi seară, că a avut o discuţie bună cu preşedintele Klaus Iohannis despre sprijinul pentru Ucraina.

”Încurajez toţi aliaţii să caute foarte atent (în propriile arsenale) pentru a livra mai multă muniţie şi apărare antiaeriană. România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO şi s-a angajat să sprijine Ucraina”, a transmis Jens Stoltenberg.

Anterior, Klaus Iohannis a anunţat că a avut, marţi, o discuţie telefonică substanţială cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg despre situaţia de securitate din Ucraina şi din Marea Neagră.

”România a sprijinit puternic Ucraina încă din prima zi şi vom continua cu fermitate”, a afirmat şeful statului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.