Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu a afirmat că la Congresul trecut al partidului, când au candidat Ludovic Orban şi Florin Cîţu „am fost într-un fel de poveste Iliescu-Vadim”. El a adăugat că atunci între două rele a fost ales răul cel mai mic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La Congresul de anul trecut am fost, din păcate, într-un fel de poveste Iliescu-Vadim, pe care sper să nu mai trăim vreodată în Partidul Naţional Liberal. Între două rele am ales răul cel mai mic, iar în campania internă lungă şi dură s-au provocat destule răni care au rămas şi au rămas destule resentimente. Ei, bine, în aceste zile de semnături şi telefoane, de agitaţie, am fost mai uniţi ca niciodată în ultimul timp. Am arătat curaj şi determinare şi mai ales colegialitate şi camaraderie. Am fost cam toţi pentru unul şi unul pentru toţi”, a declarat Iulian Dumitrescu, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.