Deputatul USR PLUS Iulian Bulai afirmă, miercuri, în contextul scandalului legat de PNDL, că PNL trebuie să înceteze să se comporte ca un adolescent rebel şi face referire la continuarea guvernării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

«Noaptea ca hoţii» e deja demodat. «Ziua în amiaza mare» e la modă acum. PNDL trebuie avizat de Ministerul Justiţiei şi Ministerul Transporturilor. În plus trebuie să conţină criterii clare de alocare. Nu şpăgi pentru clientela locală abonată la banul public”, a scris, miercuri, pe Facebook, Iulian Bulai.  

Acesta afirmă că ”PNDL nu poate fi un ciubuc/ peşcheş/ bacşiş pe care îl foloseşte PNL în campania internă pentru a câştiga delegaţi”.  

”PNL trebuie să înceteze să se comporte ca un adolescent rebel. La 150 de ani vechime mă aşteptam la mai multă cumpătare şi înţelepciune. Avem o ţară de guvernat împreună”, a mai scris deputatul.  

Reacţia acestuia vine în contextul scandalului legat de aprobarea PNDL.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.