Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, i-a dedicat fostului lider PSD, care a împlinit luni vârsta de 57 de ani, sonetul XLIII scris de Elizabeth Barrett Browning.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Irina Tănase a publicat luni, pe contul ei de Instagram, o fotografie a paginii cărţii cu sonetul poetei care a trăit în secolul XIX.

Liviu Dragnea a primit urări de ziua lui şi din partea PSD Teleorman. „Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULŢI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, a fost scris pe pagina de Facebook a PSD Teleorman, alături de hashtag-ul #teleormaneanulnostru.

Liviu Dragnea s-a născut în 28 octombrie 1962, în comunca Gratia, judeţul Teleorman. El a fost preşedinte al PSD Teleorman, preşedinte al CJ Teleorman, precum şi prefect al acestui judeţ.

Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El ar fi solicitat o zi de permisie cu ocazia aniversării sale, însă directorul penitenciarului i-a respins solicitarea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.