Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a anunţat luni că în şedinţa conducerii partidului s-a făcut primul pas în procesul de fuziune prin absorbţie cu ALDE, prin stabilirea normelor de reprezentare a ALDE în structurile de conducere ale Birourilor Politice Judeţene şi în Biroul Naţional Executiv. Potrivit liberalului, urmează un Consiliu Naţional pentru validarea fuziunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a declarat după şedinţa conducerii PNL că, pentru consolidarea Partidului Naţional Liberal ca principal pilon al dreptei româneşti, s-a făcut primul pas în procesul de fuziune prin absorbţie cu ALDE.

”Astăzi s-au stabilit normele de reprezentare a ALDE în structurile de conducere ale Birourilor Politice Judeţene şi în Biroul National Executiv şi în mod evident urmează ulterior stabilirea unei date pentru acel Consiliu Naţional care va valida această fuziune cu ALDE”, a anunţat Stroe. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că acest proces de fuziune evidenţiază faptul că Partidul National Liberal rămâne cel mai important partid al dreptei româneşti partidul integrator care,  mai devreme sau mai târziu, cu siguranţă va îngloba toate curentele de orientare politică de dreapta din România. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.