Preşedintele PNL Sector 4, Ionuţm Stroe, s-a întâlnit, duminică, cu membrii activi ai organizaţiei, pentru a discuta despre măsurile pentru merioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut azi întâlniri cu membrii noştri activi la sediile din Ienăchiţă Văcărescu şi Apărătorii Patriei. PNL Sector 4 are oameni extrem de bine pregătiţi profesional, profesori, medici, adică exact resursa umană de care sectorul nostru are nevoie pentru a se dezvolta”, a scris, duminică, pe Facevook, Ionuţ Stroe.

Preşedintele PNL Sector 4 s-a declarat mândru că aceştia oameni ”au ales calea liberală şi îşi doresc să se implice activ în administrarea Sectorului 4”.

”Am dezbătut paşii de urmat şi strategia pentru perioada următoare şi le mulţumesc pe această cale pentru toate ideile şi proiectele propuse, dar şi pentru disponibilitatea şi mobilizarea de care dau mereu dovadă... chiar şi duminica”, a mai transmis Stroe.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.