Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, despre femeia care va deschide lista PSD-PNL la europarlamentare că liberalii nu au vorbit despre acest lucru. ”Cred că altcineva a lansat public acest profil de candidat pe locul întâi”, a precizat liberalul, arătând că cele două partide în curând vor anunţa lista candidaţilor la europarlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cele două partide în curând vor anunţa lista candidaţilor la europarlamentare”, a anunţat Ionuţ Stroe, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Întrebat cine va fi doamna care va deschide lista PSD-PNL la europarlamentare, Stroe a spus: ”Nu ne-aţi auzit pe noi, liberalii, vorbind despre lucrul acesta. Cred că altcineva a lansat public acest profil de candidat pe locul întâi”.

El a menţionat că nu putem vorbi în momentul de faţă de o listă ordonată, nominală, a alianţei pentru europarlamentare, dar sunt oameni cu competenţe reale în Parlamentul European, cu reputaţie, care pot merge acolo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.