Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a transmis, miercuri seară, că USR ”a depăşit orice limită a bunului simţ”, ceea ce l-a făcut pe primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, extrem de rezervat în spaţiul public de obicei, să atace dur partidul pe care l-a acuzat de demagogie. ”USR e un partid aşa, ghiocel”, a afirmat Emil Boc, cerându-le celor de la USR să-i arate ce au făcut pentru oraş. ”Arătaţi-mi un şurub pe care USR l-a construit la Cluj”, a afirmat Boc. Scandalul dintre consilierii locali USR şi primarul din Cluj-Napoca a pornit de la proiectul centurii metropolitane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îl ştiţi bine pe Emil Boc şi rareori îl auziţi vorbind în termeni critici în spaţiul public - este un om cumpătat şi mereu constructiv. De data aceasta, însă, USR a depăşit orice limită a bunului simţ. Partidul scandalagiu de serviciu, USR, încearcă blocarea proiectelor mari de infrastructură din Cluj”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Ionuţ Stroe.

Purtătorul de cuvânt al liberalilor afirmă că, de la Emil Boc, unul dintre cei mai performanţi primari din ţară, care a făcut din Cluj-Napoca un adevărat oraş european, USR nu are decât de ascultat şi de luat notiţe.

”Bineînţeles, asta dacă îşi doresc vreodată să înveţe să administreze performant orice în ţara asta, fapt de care mă îndoiesc că va mai fi posibil cu scorul dânşilor sub 8% şi cu dezastrele pe care puţinii lor primarii lor le fac în alte oraşe sau în Bucureşti”k, a main transmis purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Ionuţ Stroe afirmă că USR nu se poate lăuda cu niciun proiect dus la bun sfârşit.

”Cum îşi poate permite să comenteze un partid care nu se poate lăuda cu niciun proiect dus la bun sfârşit? Acest partid imatur şi zgomotos livrează doar scandal, nu am văzut vreodată realizări - o şcoală, un spital, un drum şi, aşa cum spune şi domnul Boc, nu am văzut nici măcar un şurub. Aceasta este capacitatea USR, un partid de oameni conflictuali şi incapabili să administreze măcar o scară de bloc”, a mai scris liberalul.

Acesta i-a cerut primarului Emil Boc să-şi continue proiectele: ”Domnule Boc, continuaţi-vă proiectele bune pentru Cluj, singura părere care contează este cea a oamenilor, care v-au reconfirmat de patru ori că faceţi o treabă excelentă. Succesul şi rezultatele dumneavoastră sunt cele mai bune răspunsuri pentru USR”.

Scandalul dintre primarul din Cluj-Napoca şi contilierii USR a pornit de la anularea licitaţiilor pentru centura metropolitană. Usr l-a acuzat de incompetenţă pe Emil Boc, care a reacţiomat dur.

”Eu am impresia, aşa, când vă aud, că USR e un partid aşa, ghiocel, care a apărut aşa, după primăvară, curat ca lacrima, care nici usturoi nu a mâncat, nici la guvernare nu a fost....e luna de pe cer, Raiul pe pământ. O demagogie cum rar mi-a fost auzită în 20 de ani de politică românească. Mai fraţilor, tot are o limită în demagogie. Ce puteţi să reproşaţi la acest proiect?!”, a afirmat, vizibil nervos, primarul din Cluj-Napoca.

Emil Boc susţine că proiectul a fost pregătit ca la carte şi a continua seria atacurilor la adresa USR: ”Partidul ăsta ghiocel, care se dă Sfântă Fecioară, să nu uite că a fost la guvernare şi numai rău a făcut Clujului în materie de infrastructură (...) Aţi scos centura metropolitană din PNRR, de unde era pusă de Guvernul liberal. Un pic de ruşine nu aveţi?!”.

Primarul din Cluj le-a transmis consilierilor USR şi tuturor foştilor secretari de stat, pe care afirmă că nu i-a văzut să se lege de zidurile Parlamentului sau Palatului Victoria când a fost scoasă din PNRR centura metropolitană că nu ar trebui să se compromită: ”Atunci aţi tăcut, ghiocel. Acum scoateţi capul! (...) Sunteţi tineri, nu vă compromiteţi prin demagogie”.

”Nu accept lecţii de demagogie de la unii care n-au făcut nimic în ţara asta, numai au distrus. Până la urmă despre asta este vorba, ce laşi în spatele tău, ce ai construit. Arătaţi-mi un şurub pe care USR l-a construit la Cluj”, a mai declarat primarul din Cluj-Napoca.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.