Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu i-a solicitat un răspuns public clar referitor la o susţinere în continuare din partea social-democraţilor a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, „un om care a tolerat în apropierea sa torţionarii din azile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Doamna Gabriela Firea e candidatul PSD la Primăria Capitalei. Ne-a anunţat chiar ea aseară la un post de televiziune”, a scris Ionuţ Moşteanu, miercuri pe Facebook.
 
Liderul deputaţilor USR îi cere preşedintelui PSD Marcel Ciolacu să spună public dacă partidul său va susţine pentru Primăria Capitalei un candidat care „a tolerat în aproprierea sa torţionarii din azile”.
 
„Domnule Ciolacu, datoraţi un răspuns public - susţine PSD la Capitală un om care a tolerat în apropierea sa torţionarii din azile? Da sau nu? E simplu! Aveţi obligaţia să clarificaţi”, a completat Moşteanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.