Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu a afirmat că Vasile Dîncu trebuia demis de două săptămâni de către premierul Nicolae Ciucă, însă acesta „tremură în faţa PSD”. „USR va taxa în continuare orice derapaj al guvernării”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dîncu trebuia demis de 2 săptămâni. Dar Ciucă tremură în faţa PSD. USR va taxa în continuare orice derapaj al guvernării. Guvernanţii sunt în slujba ţării şi nu trebuie să uite asta nici o clipă. România are nevoie de un ministru al apărării care să îşi înţeleagă rolul extrem de important în vremurile astea tulburi. Sper din tot sufletul ca actuala coaliţie să nu mai privească portofoliile guvernamentale ca premii pentru grupurile din partid şi să pună la apărare un om compentent”, a scris Ionuţ Moşteanu, luni pe Facebook. 
 
Ministrul Apărării, Vasile Dîncu anunţă că şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru al apărării naţionale. El precizează că l-a informat pe premierul Nicolae Ciucă despre decizia pe care a luat-o. El invocă ”imposibilitatea colaborării” cu preşedintele Klaus Iohannis şi îi mulţumeşte premierului pentru colaborare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.