Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu a declarat joi, referindu-se la situaţia senatorului USR de Sălaj Virgil Marius Bob, care s-a autosuspendat din partid după ce un bărbat l-a reclamat la poliţie că l-a lovit cu un telefon în cap, că partidul respinge orice fel de violenţă din spaţiul public şi că ”orice variantă este posibilă şi este pe masă în acest moment”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”USR respinge orice fel de violenţă din spaţiul public, am spus asta de nenumărate ori, o spunem încă o dată. Colegul meu s-a autosuspendat şi vom avea o discuţie şi în prezenţa dânsului, în forurile de conducere ale partidului şi vom lua o decizie în perioada imediat următoare. Orice variantă este posibilă şi este pe masă în acest moment. Trebuie să lămurim aceste lucruri, trebuie să-şi lămurească şi dânsul lucrurile şi întâmplările şi relaţia cu cetăţenii alături de care am văzut că, aparent, se distra, însă s-a încheiat prost”, a afirmat Moşteanu, întrebat dacă partidul va aplica o altă măsură în cazul senatorului Virgil Bob.
 
 
„Am avut în week-end, o altercaţie, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat şi am avut o reacţie nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercaţie şi voi colabora cu poliţia pentru stabilirea circumstanţelor incidentului”, a scris Virgil Marius Bob, miercuri pe Facebook. 
 
El a adăugat că „există mai mulţi martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare”.
 
„Regret ce s-a întâmplat şi am decis să mă autosuspend din partid”, a mai spus senatorul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.