Vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu i-a acuzat pe social-democraţi şi pe liderul PSD Marcel Ciolacu incompetenţă, „văicăreli” şi atacuri la adresa USR. Acesta susţine că PSD nu reuşeşte „să livreze nimic în afară de sărăcie", chiar dacă are toate pârghiile puterii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Domnule Marcel Ciolacu, lăsaţi opoziţia din scaunul guvernamental. La aproape un an de când PSD-ul a revenit la conducerea României, aduşi înapoi de Klaus Iohannis şi alţi baroni PNL, Marcel Ciolacu continuă să fie în opoziţie. Sunt prea incompetenţi să facă ceva, aşa că atacă USR. Din cauza USR nu cresc ei pensiile. Din cauza USR nu reuşesc să crească investiţiile. Din cauza USR împrumută România la cele mai mari dobânzi din Europa. Din cauza USR nu reuşesc să vină cu măsuri pentru a sprijini românii să facă faţă scumpirilor la energie şi alimente. Aproape un an de văicăreli. Iar atunci când nu e USR de vină, se ceartă între ei, cu PNL, pe funcţii şi banii publici. Oamenii ăştia au creat un monstru cu 70% din Parlament. Au totul. Guvern, Parlament, Preşedinţie. Instituţii şi televiziuni. Şi nu reuşesc să livreze nimic în afară de sărăcie”, a scris Ionuţ Moşteanu, sâmbătă pe Facebook.
 
El a mai spus că „USR le-a lăsat un PNRR, care aduce investiţii de 30 miliarde de euro”.
 
„Bani pentru spitale şi autostrăzi. Pentru şcoli şi investiţii în localităţi. Dar pentru asta, ar trebui să muncească. Iar ei sunt obişnuiţi doar să fure. Domnule Marcel Ciolacu, puneţi-vă PSD-iştii la muncă. Începeţi cu Budăi şi Câciu. Câciu să nu mai împrumute România la cele mai mari dobânzi din Europa, iar Budăi să crească pensiile cu 27%, atât cât îi permite PNRR în momentul de faţă. Amândoi să taie pensiile speciale, aşa cum este angajamentul luat în PNRR. Lăsaţi opoziţia. Nu mai merge. Românii au început să îşi dea seama cât de incompetenţi sunteţi”, a completat Moşteanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.