Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, o acuză pe Carmen Dan de „tupeu maxim” şi spune că ministrul de Interne recidivează în folosirea abuzivă a funcţiei de ministru de Interne împotriva unor cetăţeni care protestează paşnic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tupeu maxim. Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcţiei de ministru de Interne împotriva unor cetăţeni care protestează paşnic şi trece de la folosirea forţei împotriva lor, aşa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august, la ameninţări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei care huiduie împotriva lui Dragnea şi a infractorilor din PSD”, scrie Dancă pe pagina sa de Facebook.

„Dragnea, infractorule, inchipuirea a tot felul de ameninţări pentru a vă apăra cu toate forţele de ordine pe care le aveţi la dispoziţie de revolta oamenilor cinstiţi are un singur leac, votul cetăţenilor din 26 mai, când românii vor vota pentru a scăpa România de infractori si de PSD. De ceea ce vă este frică, nu scăpaţi!”, încheie Ionel Dancă.

Manifestanţii anti-PSD de la mitingurile de campanie organizate de partid la Galaţi şi Iaşi ar putea să fie cercetaţi penal. Ministrul de Interne a anunţat azi că autorităţile studiază filmările de la contramanifestaţiile de săptămâna trecută pentru a sesiza parchetul, în cazul în care sunt identificate fapte penale, transmite Digi24. La evenimentele de campanie organizate de PSD la Iaşi şi Galaţi au avut loc concomitent acţiuni de protest ale contestatarilor partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.