Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, afirmă că, "pentru a-şi salva indemnizaţiile îngheţate prin OUG 1/2020, parlamentarii PSD au sacrificat măsurile de corectare a prevederilor din OUG 114 incluse în prima ordonanţă a Guvernului PNL din acest an". "Este tot mai clar pentru toată lumea că este nevoie de un nou Parlament care să sprijine agenda reformatoare a PNL. #Anticipate", susţine el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"PSD tocmai a anulat la Senat abrogarea măsurilor nocive pentru economie din OUG 114. Nu mai au nicio limită. Pentru a-şi salva indemnizaţiile îngheţate prin OUG 1/2020, parlamentarii PSD au sacrificat măsurile de corectare a prevederilor din OUG 114 incluse în prima ordonanţă a Guvernului PNL din acest an", a scris Ionel Dancă pe Facebook.

El a afirmat că "măsurile bune de reformă" sunt anulate în mod iresponsabil de "majoritatea roşie toxică din Parlament care se ţine cu dinţii de scaune şi de privilegii".

"Este tot mai clar pentru toată lumea că este nevoie de un nou Parlament care săsprijine agenda reformatoare a PNL. #Anticipate", a mai scris Dancă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.