Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, joi, că între 30 şi 42 de parlamentari din arcul guvernamental care şi-au manifestat, în cadrul unor discuţii, opoziţia faţă de conducerea lui Liviu Dragnea, ar putea fi convinşi să voteze o moţiune de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre stadiul discuţiilor privind depunerea unei moţiuni de cenzură, Dancă a declarat: ”Sunt negocieri în desfăşurare, liderii partidelor din opoziţie, aşa cum ştiţi, preşedintele PNL, Ludovic Orban  a avut o întâlnire cu ceilalţi lideri din opoziţie pentru evaluarea situaţiei actuale, modul în care poate fi zdruncinată  această majoritate. Din păcate, situaţia juridică a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu  a diminuat şansele de dislocare  a unor parlamentari din coaliţia majoritară, în sensul în care, Călin Popescu Tăriceanu şi parlamentarii ALDE în acest moment sunt la mâna lui Liviu Dragnea pentru că în Senat PSD are singur majoritate şi în aceste condiţii sigur că negocierile sunt mai dificile cu parlamentarii din coaliţia majoritară. Dar, din evaluările noastre, între 30 şi 42 de parlamentari din arcul guvernamental care şi-au manifestat, în discuţiile avute, opoziţia faţă de conducerea lui Liviu Dragnea, ar putea fi convinşi să voteze o moţiune de cenzură”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.