Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, susţine că "presiunea publică” va face ca alegerile parlamentare anticipate să poată fi realizate în an. "Cu voinţa sau cu împotrivirea PSD-ului, noi vom avea alegeri anticipate în România. Cetăţenii români îşi doresc şi merită acest exerciţiu, este un exerciţiu democratic, e scris în Constituţie, nu e o invenţie a PNL-ului sau a unui politician. Avem dreptul să facem, avem dreptul la vot, avem dreptul la anticipate. De ce să ni-l ia PSD-ul?”, spune Ion Ştefan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Presiunea publică ne ajuta la realizarea acestor alegeri anticipate, cu toată dârzenia cu care se opune astăzi PSD-ul la realizarea alegerilor anticipate, aceste alegeri se vor realiza. România are nevoie de un alt parcurs, de o viziune corectă, nu mai putem rămâne într-o viziune socialistă. (...) Cu voinţa sau cu împotrivirea PSD-ului, noi vom avea alegeri anticipate în România. Cetăţenii români îşi doresc şi merită acest exerciţiu, este un exerciţiu democratic, e scris în Constituţie, nu e o invenţie a PNL-ului sau a unui politician. Avem dreptul să facem, avem dreptul la vot, avem dreptul la anticipate. De ce să ni-l ia PSD-ul?”, a declarat ministrul Dezvoltării, luni seară, la Digi 24.
 
Ion Ştefan a precizat că cele 25 de ordonanţe de urgenţă adoptate de Guvern într-o singură şedinţă au fost date "pentru cetăţeni”, şi nu "să scoatem hoţii din puşcărie”. El a susţinut că acestea vor fi publicate în Monitorul Oficial.
 
"Noi am dat ordonanţe pentru cetăţeni, nu împotriva cetăţenilor, vor fi publicate după ce obţinem toate avizele. Ce întreprindem astăzi, întreprindem că aşa vor cetăţenii. PSD-ul a scris un program frumos de care nu s-au ţinut, au scris şi cu scrisul au rămas", a mai afirmat ministrul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.