Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, joi, că niciunul dintre minştri nu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile parlamentare, precizând că singura discuţie în acest sens a fost cea în care premierul a cerut miniştrilor care au de gând să candideze să-şi dea demisia în momentul în care iau această decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Iolu a spus că tema intrării miniştrilor în cursa pentru alegerile parlamentare a fost tranşată în trecut.

”Singura discuţie din Guvern a fost ceea ce a fost deja anunţat, anume că prim-ministrul Dacian Cioloş a cerut miniştrilor care au de gând să candideze, dacă au de gând, să-şi dea demisia din Guvern înainte de a face acest lucru. Nu există o altă discuţie azi în guvern şi nu a existat o altă discuţie pe această temă”, a declarat Liviu Iolu.

Întrebat dacă şi-a indicat vreun ministru până în acest moment intenţia de a candida la alegerile parlamentare, Iolu a spus că nu.

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat pe 28 august, la B1 TV, că premierul Dacian Cioloş le-a transmis, recent, miniştrilor din Executiv, că el, personal, nu va merge la niciun partid şi nu va da semnal pentru nimeni, iar acei miniştri care se vor înscrie, la un moment dat, într-un partid politic, pe o listă, trebuie să plece din Guvern.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.