Preşedintele Klaus Iohannis susţine că PSD-ul nu s-a schimbat după evenimentele de marţi seara, în urma cărora Viorica Dăncilă şi-a dat demisia din fruntea partidului, că a schimbat doar feţele, nu şi năravul, afirmând că PSD rămâne un partid nedemocratic şi nereformat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Iohannis a fost întrebat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre evenimentele de marţi seara din PSD. 
 
"PSD nu s-a schimbat aseară, ca să nu avem cumva o impresie greşită. PSD-ul este de o bună vreme încoace condus de aşa-zişi baroni locali, de baronii PSD-işti, şi acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri a fost unii au luat locul altora. Deci, după părerea mea, PSD încă nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale şi felul cum s-a prezentat public, că nu am alte informaţii din interior, aseară, îmi arată acolo o totală harababură şi o totală rezistenţă la schimbare”, a răspuns şeful statului. 
 
El a menţionat că PSD rămâne un partid nedemocratic şi nereformat. 
 
"Rămân la ideea mea pe care am tot reluat-o, PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul, PSD-ul rămâne deocamdată, din păcate, un partid nedemocratic, nereformat, care în niciun caz nu doreşte să se implice pentru români, ci pentru proprii baroni locali”, a precizat Iohannis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.