Preşedintele Klaus Iohannis critică dur PSD, spunând că acesta a ajuns "la cel mai de jos nivel" şi că reprezentanţii acestui partid "se joacă cu nervii şi cu soarta pensionarilor" atunci când lansează zvonuri conform cărora viitorul guvern ar reduce valoarea pensiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu pot să nu remarc că PSD-ul a ajuns la cel mai de jos nivel. Vă daţi seama că au început din disperare, din disperarea de a pierde puterea au început să-şi bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor: îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată pesedistă cum că Guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile: vă daţi seama ce jalnici sunt să se joace cu nervii şi cu soarta pensionarilor, când ei e fapt nu au fost în stare să construiască nimic durabil, nimic sustenabil! Este nevoie de un guvern al Partidului Naţional Liberal pentru a ajunge să garantăm cu adevărat pensionarilor un venit decent în România”, le-a spus preşedintele Klaus Iohannis celor prezenţi la mitingul electoral de la Piteşti.
 
Acesta a adăugat că după alegerile prezidenţiale nu trebuie să îşi imagineze cineva că PSD va ceda "de bună voie puterea".
 
"PSD-ul nu va ceda de bună voie puterea. PSD-ul este şi rămâne un adversar foarte puternic. După cum a dovedit PSD-ul rămâne un adversar puternic al românilor, dar şi al nostru şi pentru asta trebuie să câştigăm alegerile prezidenţiale, alegerile locale şi în final alegerile parlamentare pentru a face România normală”, a mai spus candidatul susţinut de PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.