Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Sibiu, că este păcat că avem parte de o guvernare pesedistă eşuată, care, în acest moment festiv, arată şi o faţă destul de urâtă a României - atacuri asupra independenţei sistemului de justiţie, măsuri contraperformante, promisiuni neonorate. Preşedintele a subliniat că votul este important şi pentru viitorul României, şi pentru viitorul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Summit-ul de mâine este extrem de important, nu numai pentru Europa, este extrem de important şi pentru România, şi pentru români, şi este motiv de bucurie. Europa vine în România! Europa vine aici, la Summit, şi mâine aici, din România, desenăm viitorul Uniunii Europene! Iar pentru români am un mesaj extrem de important: România contează! Românii contează! Şi fiindcă suntem în perioada în care ne pregătim pentru alegerile europene, trebuie să spun cu toată convingerea: votul românilor contează! Contează votul şi la europarlamentare, şi la referendum! Şi, foarte important, votul fiecărui român contează în Europa!”, a declarat preşedintele Iohannis, la Sibiu.
 
Şeful statului a subliniat că România a parcurs un drum lung, a muncit foarte mult pentru a ajunge aici.
 
„Este păcat, este foarte păcat, că avem parte de o guvernare pesedistă eşuată, care, în acest moment festiv, din păcate, arată şi o faţă destul de urâtă a României, atacuri asupra independenţei sistemului de justiţie, măsuri contraperformante, promisiuni neonorate şi, de aceea, spun încă o dată: votul este important şi pentru viitorul României, şi pentru viitorul Europei! Iar aici, la Sibiu, mâine, aici, în România, vom defini viitorul Uniunii Europene, împreună cu toţi liderii europeni”, a mai declarat preşedintele.
 
Întrebat de ce nu discută aceste critici pe care le aduce PSD cu Guvernul, cu premierul, cu Liviu Dragnea, Klaus Iohannis a răspuns: „O să le discutăm. Eu vă mulţumesc! Vă aştept la diferite momente unde putem să mai schimbăm impresii. Vă doresc o zi frumoasă!”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.