Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu procesul electoral de la locale a dus la creşterea numărului îmbolnăvirilor de COVID-19. e posibil să aibă legătură cu petrecerile de după alegeri

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu cred că are legătură cu alegerile locale, e posibil să aibă legătură în unele localităţi cu petrecerile care s-au făcut după alegeri, ilegal. Au fost găsiţi şi amendaţi, dar probabil unii oameni au uitat din entuziasm că suntem în pandemie. Dar nu procesul electoral a dus la această creştere a numărului de infectări”, a declarat preşedintele, întrebat dacă numărul mare de cazuri de COVID-19 înregistrat are legătură cu alegerile locale.

Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID 19 înregistrate în 24 de ore a fost anunţat miercuri, acesta ridicându-se la 2.958, totalul fiind de 142.570. De asemenea, a fost înregistrat cel mai mare număr de decese - 82, şi cel mai mare număr de pacienţi internaţi la Terapie Intensivă - 612. Printre cei decedaţi se află şi un adolescent de 18 ani care avea şi alte boli grave asociate. Cele mai multe cazuri noi diagnosticate sunt în Bucureşti - 514, urmat de Iaşi - 157, Alba - 117, Timiş - 104, Prahova - 101. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.