Preşedintele Klaus Iohannis a arătat, în mesajul de Pesah, că apreciază felul în care comunităţile evreieşti din România "au dat dovadă de responsabilitate şi solidaritate, respectând şi întărind prin măsuri proprii deciziile luate de autorităţi pentru limitarea efectelor epidemiei de coronavirus".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a transmis, miercuri, cu ocazia Sărbătorii de Pesah, conducerii şi tuturor membrilor Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România urări de sănătate şi de prosperitate.

"Vreau să exprim întreaga mea apreciere pentru felul în care, în această perioadă dificilă, comunităţile evreieşti din România au dat dovadă de responsabilitate şi solidaritate, respectând şi întărind prin măsuri proprii deciziile luate de autorităţi pentru limitarea efectelor epidemiei de coronavirus. Suntem constrânşi să nu putem fi fizic împreună, dar am convingerea că sărbătoarea de Pesah vă va întări în speranţă şi vă va da noi energii spirituale, care vor rodi binefăcător în întreaga societate românească", a afirmat Iohannis, al cărui mesaj se încheie cu urarea "Hag Pesah Sameah!"

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.