Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, într-un mesaj transmis joi comunităţii musulmane din România, cu ocazia începerii lunii postului Ramadan, că apreciază modul în care credincioşii musulmani participă la efortul comun de combatere a efectelor epidemiei de coronavirus. "În acest an, credinţa şi speranţa izvorâte din litera Coranului trebuie să vă fie sprijin pentru a depăşi situaţia grea pe care o traversăm şi pentru a respecta măsurile instituite prin starea de urgenţă", a spus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La începutul lunii postului Ramadan, perioadă a rugăciunii şi meditaţiei, le transmit cetăţenilor români de etnie turcă şi tătară urări de sănătate şi împlinire spirituală. Ramadan oferă comunităţii musulmane oportunitatea de a reflecta la mesajul de pace al Coranului, la valorile solidarităţii sociale şi ale iubirii aproapelui", a afirmat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat felul în care credincioşii musulmani participă la efortul comun de combatere a coronavirusului.

"În acest an, credinţa şi speranţa izvorâte din litera Coranului trebuie să vă fie sprijin pentru a depăşi situaţia grea pe care o traversăm şi pentru a respecta măsurile instituite prin starea de urgenţă. Apreciez modul în care credincioşii cultului musulman din România participă la efortul nostru comun de a combate efectele epidemiei, spre binele lor, al apropiaţilor lor şi al tuturor semenilor noştri. Fie ca luna postului Ramadan să vă lumineze sufletele şi inimile cu iubire şi grijă pentru cei în nevoie. Ramadan Karim!", a transmis şeful statului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.