Preşedintele Klaus Iohannis spune că se consideră preşedintele tuturor românilor, inclusiv al celor care votează PSD şi susţine că lupta sa nu este împotriva votanţilor de stânga, ci împotriva partidului PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Eu am spus că vreau România fără PSD. Asta înseamnă că vreau România fără politicieni PSD în funcţii de conducere în stat. Nu înseamnă în niciun caz că sunt împotriva votanţilor PSD. E treaba fiecăruia cum votează, este dreptul fiecărui român să voteze cu un partid sau altul. Eu îi respect şi pe votanţii mei şi pe votanţii altora, iar lupta politică pe care o duc nu este împotriva votanţilor sau simpatizanţilor PSD, sau războiul politic pe care-l duc este împotriva partidului PSD şi aici trebuie să facem diferenţe foarte, foarte clare. Şi cred că am dovedit în aceşti cinci ani că sunt preşedintele tuturor românilor, dar nu al tuturor politicienilor din România”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri seară, în conferinţa de presă. 
 
Acesta a precizat că se consideră preşedintele tuturor românilor şi că, în opinia sa, a demonstrat acest lucru prin acţiunile sale din mandatul care se încheie.
 
"Eu sunt împotriva politicienilor PSD care au încercat să ducă România într-o catastrofă, dar nu sunt împotriva votanţilor de stânga care îşi exprimă o opţiune, chit că nu cred că ei s-au aşteptat la acest PSD”, a adăugat şeful statului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.