Preşedintele Klaus Iohannis spune că o nouă lege a pensiilor ar fi utilă, având în vedere că foarte multe persoane semnalează "inegalităţi şi inechităţi în actuala lege a pensiilor". "Sunt convins că Guvernul Orban va face o analiză serioasă, atentă a chestiunlor şi, în măsura în care va fi nevoie de o nouă lege, se va discuta la momentul potrivit", afirmă Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, de jurnalişti, despre o nouă lege a pensiilor.

"Eu cred că o nouă lege a pensiilor ar fi utilă, în condiţiile în care foarte mulţi, şi pensionari şi conducători de instituţii publice, semnalează inegalităţi şi inechităţi în actuala lege a pensiilor, dar asta este o chestiune care nu se rezolvă nici într-o lună, nici în două", a afirmat el.

Şeful statului a adăugat că despre o astfel de lege se poate discuta în urma unei analize.

"Sunt convins că Guvernul Orban va face o analiză serioasă, atentă a chestiunlor şi, în măsura în care va fi nevoie de o nouă lege, se va discuta la momentul potrivit", a spus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.