Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că faptul că participă la evenimente alături de premierul Florin Cîţu arată susţinerea sa pentru prim-ministrul României şi pentru Guvern, preşedintele statului neavând ”căderea” să se implice în proceduri de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă consideră că Florin Cîţu ar fi un bun preşedinte al PNL şi dacă-l susţine pentru obţinerea acestei funcţii şi a răspuns: “Preşedintele României nu este membru de partid şi ca atare nu are căderea să se exprime asupra unor proceduri din interiorul partidelor politice. Faptul că merg împreună cu premierul la diferite evenimente este un semnal de susţinere pentru premierul Florin Cîţu, premierul propus de coaliţia de guvernare şi este evident în interesul meu, al coaliţiei şi al României ca acest guvern să performeze ceea ce până acum şi face”. 

Şeful statului a precizat că discuţia despre preşedinţia PNL se va face în partid.

”Discuţia din partid se va face în partid”, a mai afimat şeful statului.

PNL va avea în acest an congres, data acestuia nefiind însă stabilit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.