Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în ansamblu putea să facă o treabă mai bună, a declarat miercuri preşedintele Klaus Iohannis, care a precizat că sunt şi persoane ”foarte calificate, independente” în CNA, dar fiind constituit pe baza unui vot politic, reflectă majorităţile din Parlament şi are ”mai mulţi PSD-işti”, el apreciind că instituţia ”are nevoie de altă lege de funcţionare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele a fost  întrebat cum apreciază prestaţia CNA in campania la locale şi dacă se impun schimbări în funcţionarea consiliului.
”În CNA sunt unele persoane foarte calificate, independente, care îşi fac treaba foarte bine. Pe de altă parte, ştim că CNA e constituit pe baza unui vot politic, adică reflectă majorităţile din Parlament, adică mai mulţi pesedişti”, a afirmat Iohannis.
În opinia sa, pentru CNA trebuie găsită altă formulă, altă lege de funcţionare, pentru a avea persoane într-adevăr independente şi competente.
”CNA în ansamblu putea să facă o treabă mai bună”, a conchis Klaus Iohannis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.