Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că nu are emoţii, după ce Guvernul a anunţat că-şi va asuma răspunderea pe mai multe legi, precizând că sunt ”măsuri şi oportune şi necesare, dar şi aşteptate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am niciun fel de emoţie, sunt măsuri şi oportune şi necesare, dar şi aşteptate şi cred că în acest moment, pe legislaţia pregătită de Guvern, angajarea răspunderii este cea mai potrivită”, a sus Klaus Iohannis.

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, luni, că Guvernul va sesiza în cursul zilei de marţi Paramentul cu privire la asumarea răspunderii pe trei pachete de legi, respectiv prorogarea unor termene în justiţie abrogarea OUG 51/ 2019 privind transportul public, pentru reintroducerea transportului elevilor în sistemul de servicii publice şi Legea plafoanelor, necesară pentru aprobarea bugetului pe 2020.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.