Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va numi copăcelul pe care l-a plantat miercuri, la evenimentul care închide oficial campania de împădurire „O pădure cât o ţară”, „România de mâine” şi că se va întoarce să vadă dacă a prins rădăcini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O să mă întorc. O să îl botez «România de mâine»”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat miercuri ce nume îi va da copăcelului, în contextul în care există o tradiţie în sensul numirii puietului atunci când este plantat.

Şeful statului a participat miercuri la evenimentul care închide oficial campania de împădurire „O pădure cât o ţară”.

Klaus Iohannis a declarat că au fost plantaţi 50 de milioane de puieţi, iar în jur de 3.000 de parcele au fost plantate de la zero, acolo unde nu exista pădure. Şeful statului a adăugat că va susţine astfel de eforturi pentru protejarea, îmbunătăţirea mediului şi combaterea schimbărilor climatice şi pe viitor şi va insista ca viitorul Guvern să aibă astfel de priorităţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.