Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că starea de alertă nu va fi ridicată decât atunci când ”specialiştii ne spun că putem să continuăm şi fără măsurile speciale care se instituie în starea de alertă”. Până atunci, şeful statului îşi oreşte ca numărul de îmbolnoviri şi decese să scadă şi recomandă, din nou, vaccinarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, marţi, când crede că se va renuţa la starea de alertă.

”Starea de alertă va fi ridicată atunci când specialiştii ne spun că putem să continuăm şi fără măsurile speciale care se instituie în starea de alertă”, a declarat prşedintele.

Şeful statului a precizat că este clar că trebuie să ne vaccinăm, trebuie să scadă numărul de persoane care se îmbolnăvesc, care ajung la ATI, dar şi numărul deceselor.

”Eu îmi doresc mult, mult să scadă numărul de decese”, a mai afirmat preşedintele.

Până atunci, şeful statului apreciază că vaccinarea este singura soluţie şi a îndemnat, din nou, românii să se vaccineze în număr cât mai mare. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.