Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi în mesaj către militarii români răniţi în timpul misiunii pe care o desfăşoară în Teatrul de Operaţii din Afganistan, transmite Administraţia Prezidenţială. Şeful statului a adăugat că viaţa niciunuia dintre militari nu este în pericol şi este permanent informat despre evoluţia stării de sănătate a acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Gândurile mele se îndreaptă astăzi către militarii români răniţi în timpul misiunii pe care o desfăşoară în Teatrul de Operaţii din Afganistan. Viaţa niciunuia dintre militari nu este în pericol. Sunt permanent informat despre evoluţia stării de sănătate a celor doi militari răniţi, cărora le urez însănătoşire grabnică şi le doresc să treacă cu bine peste aceste momente dificile”, a declarat Klaus Iohannis.

Şeful statului a asigurat „familiile militarilor noştri că cei dragi primesc cele mai bune îngrijiri medicale”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.