Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, referindu-se la fotografia Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri care nu poartă mască într-un birou din Palatul Victoria, că este nevoie ca respectarea regulilor să se facă de către toată lumea, precizând că Guvernul în ansamblu îşi face treaba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iohannis a fost întrebat dacă a vorbit cu Ludovic Orban după apariţia fotografiei în care premierul şi mai mulţi miniştri nu respectau regulile.

“E nevoie de respectarea acestor reguli de către toată lumea, dar haideţi să nu confundăm acţiunea generală cu acţiunea punctuală a unor persoane care nu au înţeles nimic. Guvernul în ansamblu îşi face treaba, şi-a făcut treaba, gestionează treburile publice”, a afirmat Iohannis.

La finalul lunii mai, o fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări a fost distribuită intens pe Facebook. 

Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar premierul şi ceilalţi miniştri nu poartă mască de protecţie, deşi aceasta este obligatorie în spaţiile închise. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.