Preşedintele Klaus Iohannis, care a participat, joi, la Forumul Internaţional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului de la Ierusalim, a transmis că avem datoria de a păstra vie memoria victimelor şi de a apăra, cu fermitate, libertatea, democraţia şi drepturile omului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Onorat să reprezint România la Forumul Internaţional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului de la Ierusalim. Prin omagierea memoriei trecutului, consolidăm angajamentul ferm al ţării noastre în eforturile de combatere a antisemitismului, rasismului şi discriminării”, a scris, joi, Iohannis pe Facebook.

Şeful statului a adăugat că ”avem datoria de a păstra vie memoria victimelor şi de a apăra, cu fermitate, libertatea, democraţia şi drepturile omului”.

Klaus Iohannis a făcut, în perioada 21 – 23 ianuarie, o vizită în Israel, unde a participat la cea de-a cincea ediţie a Forumului liderilor internaţionali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului şi împlinirii a 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare de la Auschwitz-Birkenau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.