Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că această coaliţie va rezista până în anul 2024, însă nu a exista încă o discuţie dacă vor exista candidaţi comuni la alegeri. Şeful statului a adăugat că este o variantă ca fiecare partid să meargă pe listă proprie, însă să existe această coaliţie după alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu cred că această coaliţie va rezista până în 2024. Dacă vor fi candidaţi comuni nu s-a discutat. E o variantă ca fiecare să meargă pe listă proprie, însă după alegeri să existe această coaliţie. Asta depinde de două lucruri – de rezultatele concrete şi de vot. Cu cât merg mai mulţi români să voteze, cu atât este mai clar rezultatul şi arată direcţia în care vor românii să meargă politica românească”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis întrebat, joi după vizită la Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, cu prilejul Zilei Internaţionale a Asistentului Medical,, dacă actuala coaliţie va rezista până în 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.