Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un apel la prezenţă la vot, după ce a votat duminică, la secţia de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Veniţi la vot, dragi români, veniţi la vot că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votaţi. Astăzi, dragi români, decideţi pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lun. Este începutul unei serii de alegeri şi astăzi puteţi să începeţi să schimbaţi România. Am votat şi în campania electorală am constatat că am avut mai multe iniţiative de mobilizare la vot decât altădată. Asta mă bucură şi ţin să mulţumesc tuturor celor care au iniţiat campanii de mobilizare pentru vot. Cetăţeni, ONG-uri. Repet, veniţi dragi români, la vot, nu lăsaţi pe alţii să decidă pentru voi", a declarat preşedintele.

El a lansat un îndemn la vot şi înainte de a vota.

"Haideţi la vot cu toţii! E o zi importantă şi asta nu spun doar dumneavoastră, jurnaliştilor, ci tuturor românilor: Haideţi la vot!", a declarat preşedintele, înainte de a se aşeza la rând pentru a vota.

Preşedintele Iohannis nu a fost însoţit de soţia sa, Carmen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.