Preşedintele Klaus Iohannis s-a referit sâmbătă, la reuniunea PNL de la Iaşi, în contextul discuţiilor despre Autostrada Moldovei, la accidentul din Ialomiţa.soldat cu moartea a zece persoane, el afirmând că lipsa de infrastructură ucide la fel cum şi corupţia ucide şi că ”această nepăsare criminală a PSD-iştilor costă vieţi, costă vieţi de român”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Această autostradă (Autostrada Moldovei - n.r.) se va face. Avem nevoie de infrastructură, de infrastructură rutieră, de infrastructură digitală. Astăzi avem din păcate un exemplu de ce e nevoie de infrastructură decentă. Azi dimineaţă am primit un mesaj cutremurăror. Între Urziceni şi Slobozia a avut loc un accident groaznic cu 10 morţi si aproape 10 răniţi grav. Ce poţi să spui? Condoleanţe, âmi pare rău! Ce să înţelegem? Să înţelegem că lipsa de infrastructură ucide, la fel cum si corupţia ucide, Această nepăsare criminală a PSD iştilor costă vieţi, costă vieţi de români”, a spus preşedintele.

El a apreciat că avem nevoie de această infrastructură şi că ideea cu autostrada nu este doar o ambiţie politică, nu este un moft.

”Acum, în secolul 21, secolul mobilităţii, avem nevoie de infrastructură ca de aer fiindcă altlel, dragii mei, pur şi simplu vom rămâne în urmă cum în urmă, trebuie să recunoaştem, a rămas România fiindcă am avut atâţia ani la conducere PSD, PSD e principalul motiv al rpmânerii în urmă a României. Fără PSD, România ar fi fost mult mai departe, ar fi fost în rând cu celelalte naţiuni europenme. Acest decalaj trebuie depăşit cu un guvern responsabil, cu un guvern liberal”, a subliniat Iohannis.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.