Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că lipsa bugetului de stat pentru 2019 este ”o problemă gravă”, iar PSD, care ”a guvernat în tot acest timp”, a avut ”toate condiţiile” pentru a prezenta proiectul până în 15 noiembrie, cum predeve legea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful statului a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre lipsa unui proiect pentru bugetul de stat şi a răspuns: ”Asta este o problemă gravă”.

Iohannis a continuat afirmând că ”PSD a guvernat în tot acest timp, a avut toate condiţiile şi ar fi trebuit să vină cu proiectul până pe 15 noiembrie, conform legii”.

”Nu există acum niciun proiect de buget. Dimpotrivă, în loc să se ocupe de asta, se ocupă de schimbat şefi de la ANAF şi din alte poziţii. Asta îmi dă de gândit. Probabil, există probleme cu bugetul. Trebuie să explice asta de urgenţă şi să vină cu un proiect de buget, să avem cât se poate de repede bugetul”, a mai spus Iohannis.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.