Klaus Iohannis a afirmat, întrebat miercuri ce părere are despre faptul că liderul AUR George Simion a anunţat că vrea să îl suspende din funcţia de şef al statului, că aceasta este „o poveste cam fumată”. Preşedintele a adăugat că Alianţa pentru Unirea Românilor este „o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată. Dacă îmi permiteţi să mă exprim aşa foarte informal. Este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică. Mai mult în momentul acesta nu am ce să comentez”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat miercuri ce opinie are despre partidul AUR şi faptul că doreşte suspendarea sa din funcţie.

Co-preşedintele AUR George Simion a afirmat că, în cazul în care PSD nu demarează procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis care a devenit un „actor politic”, atunci Alianţa pentru Unirea Românilor va iniţia acest demers.

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat luni dacă PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul în care nu desemnează un premier de la social-democraţi, că nu consideră că o criză politică de asemenea dimensiuni ar trebui lansată în România, având în vedere contextul actual.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.