Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că, dacă urmare a intervenţiei sale, Liviu Dragnea s-a întâlnit cu reprezentanţii BNR, este bine, pentru că excat acest lucru şi-a dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele a apreciat că ”este ciudată” formula în care premierul s-a întâlnit cu guvernatorul la cabinetul preşedintelui Camerei.

”În realitate, dorinţa mea a fost să-i aduc la aceeaşi masă pe cei care au avut, haideţi să zicem, nişte neînţelegeri. Or, ştiţi foarte bine că nu doamna Dăncilă a atacat BNR sau pe guvernator, ci Dragnea a făcut-o. Deci, faptul că prin implicarea mea s-a întâlnit Dragnea cu reprezentanţii BNR este chiar lucrul pe care l-am dorit. Deci, dacă el crede că a făcut mediere, e bine şi aşa. Important este că s-au întâlnit”, a declarat Klaus Iohannis.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.