Chestiunea pensiilor speciale trebuie rezolvată pe cale parlamentară, a declarat joi, preşedintele Klaus Iohannis, adăugând că i se pare cam lungă vacanţa parlamentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Chestiunea pensiilor speciale treuie rezolvată pe cale parlamentară, dar pot să vă spun că mi se pare cam lungă vacanţa parlmentară. Dacă există în PNL dorinţa de a accelera demersurile parlamentare,îi voi sprijini”, a afirmat Iohannis.
Întrebat dacă PNL ar trebui să îşi asume răspunderea pentur eliminarea pensiilor speciale, preşedintele a precizat că, în cazul procedurii parlamentare, sunt două variante: angajarea răspunderii şi discutarea în Parlament, calea uzuală.
”A apărut aşa ideea că asumarea răspunderii este o cale neparlamentaro. Este o cale parlamentară şi nu este o legiferare delegată”, a subliniat preşedintele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.