Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Sibiu, că îşi doreşte stat de drept în România, la fel cum îşi doresc şi românii. ”Avem şi unii politicieni care nu îşi doresc stat de drept în România, dar decizia este la români şi avem o serie de alegeri”, a spus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a declarat, joi, că îşi doreşte stat de dreptîn România.

”Conceptul statului de drept este la baza valorilor europene. Eu îmi doresc stat de drept în România, românii îşi doresc stat de drept în România. Avem şi unii  politicieni care nu îşi doresc stat de drept în România, dar decizia este la români şi avem o serie  de alegeri, referendum, prezidenţiale şi vom primi un răspuns clar din partea românilor. Eu ştiu care va fi acest răspuns, abia aştept să îl primim”, a declarat, joi, Klaus Iohannis, la finalul summitului de la Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.