Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, întrebat joi dacă a discutat ceva concret despre transportul noului vaccin împotriva COVID-19 din străinătate, cu ocazia vizitei la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice Râmnicu Vâlcea, că va vorbi despre aceste aspecte joi seara, când va fi o videoconferiţă a Consiliului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi voi discuta despre vaccin mai pe seară, când avem un Consiliu European în format videoconferinţă. Astăzi, cu echipa de aici, de la Institut, am discutat despre hidrogen, despre domeniul nuclear, despre aplicaţii practice, cum ar fi maşini cu hidrogen, şi cred că, vă daţi seama, dacă vorbim de cercetare, suntem într-un domeniu în care România poate să performeze. Şi este exact lucrul pe care mi-l doresc şi pe care doresc să-l promovez”, a explicat şeful statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.