Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea pentru aprobarea OUG nr. 100/2020 pentru prorogarea termenului prevăzut la art. III alin. (3) din ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actul normativ are ca obiect de reglementare prorogarea termenului prevăzut la art. III alin. (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/ 2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Prin prezentul act normativ se propune prorogarea termenului de încetare a detaşărilor din sectorul privat de la data de 31 august 2020 la data de 31 martie 2021.

"Prin derogare de la dispoziţiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe durata stării de alertă se pot desfăşura concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Externe", mai arată legea promulgată de şeful statului.

Pe 21 iulie, Senatul a adoptat proiectul de lege, în calitate de prim for sesizat, iar pe 17 noiembrie a primit votul decizional al Camerei Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.